Blog

Bine ati venit pe blogul Luisa Fiore Shoes.

Ghid de alegere a pantofilor!

Si evident ca ajungem la aceeasi concluzie - tot nu avem suficienti pantofi ca sa ne cream un nou outfit. Trebuie sa tinem pasul cu moda si trend-urile dar sa nu uitam ca sunt si piese vestimentare pe care le putem imbraca ani de-a randul. Daca la capitolul haine lucrurile par putin mai simple, in ce priveste alegerea pantofilor lucrurile au stat si  stau putin altfel. Sunt anumite criterii care ne pot ghida pentru a alege cat mai corect.Am pregatit un mic ghid si sper sa te ajute in alegerea pantofilor potriviti.

views: 1450 read more ⟶

Cu ce ne incaltam la prima intalnire!

Cu ce ma imbrac la prima intalnire? Cu ce ma incalt la prima intalnire? Imi  vajaie capul de atatea intrebari si fara prea multe raspunsuri.

Noi, femeile facem greseli impardonabile cand vine vorba de prima intalnire si vrem sa impresionam cu orice pret  si ne alegem hainele si pantofii gresit uneori.

Ar fi bine sa purtam si sa  ne incaltam cu ce ne simtim bine dar mai ales cu ce ne reprezinta.

views: 597 read more ⟶

Cum potrivim culorile când vine vorba de asortarea pantofilor cu ținuta?

Nu este niciun secret că femeile iubesc pantofii; niciodată nu sunt de ajuns, cu toate că șifonierul este plin, nu au niciodată cu ce să se îmbrace și cu ce să se încalțe. De aceea, în articolul de față, ne-am propus să facem puțin mai ușoară alegerea pantofilor în funcție de nunața ținutei pe care vrei să o porți.


views: 3733 read more ⟶

Business casual: tinute pentru birou

Prima impresie contează, iar ținuta pe care o porți la birou, la o întâlnire de afaceri sau în ședințele cu colegii sau managerul, are un cuvânt de spus în modul în care vei fi luată în serios. Nu trebuie să fie totul alb sau negru, ci poți să îți exprimi personalitatea prin ținuta pe care o adopți, dar este foarte important să nu te evidențiezi numai prin aceasta, ci prin calitățile, inteligența și experiența dobândită de-a lungul carierei.
views: 716 read more ⟶
Se afișează 1 la 7 din 8 (2 Pagini)