Pantofii pot aduce un plus de eleganta unei tinute de seara sau pot distruge aspectul unei rochii.

Alegerea culorii potrivite pentru pantofii de seara este o decizie dificila pentru orice femeie care isi doreste un aspect impecabil. Alegerea culorii pantofilor trebuie bazata pe culoarea tinutei pe care o veti purta. In situatia in care detineti doar una sau doua perechi de pantofi de seara, este important ca acestia sa fie destul de versatili astfel incat sa se potriveasca mai multor tinute.


Pantofii negri de seara.


Negrul este una din cele mai bune alegeri. De altfel, pantofii negri fac pereche buna cu rochia neagra, rochie care nu lipseste din nici un sifonier si care reprezinta intotdeauna solutia salvatoare. Pantofii negri inspira eleganta, stil si nu se demodeaza. Pantofii negri sunt usor de asortat fiind suficient ca tinuta sa aiba cateva accente de negru.


Pantofii argintii de seara.


Pe locul doi sunt pantofii argintii. Arata perfect completand o tinuta alba sau pastelata dar ofera dinamism si unei tinute negre sau de culoare inchisa.


Pantofii aurii sau deschisi la culoare.


Tinutele inchise la culoare sau cu tonuri pamantii pot primi un aspect mai vesel atunci cand sunt purtate cu o pereche de pantofi aurii sau deshisi la culoare. Acestia se potrivesc perfect unor rochii gri sau negre.

Cum alegem pantofii pentru birou
Tinuta cu care ne prezentam la birou are un impact major asupra modului in care suntem perceputi, astfel ca o alegere potrivita este esentiala. Pantofii desavarsesc intotdeauna o tinuta. Pantofii pot ...