Tinuta cu care ne prezentam la birou are un impact major asupra modului in care suntem perceputi, astfel ca o alegere potrivita este esentiala. Pantofii desavarsesc intotdeauna o tinuta. Pantofii pot salva o tinuta stearsa sau pot devaloriza o tinuta aleasa.


O pereche de pantofi clasici, cu toc, negri sau nude, adauga eleganta tinutei pentru birou, pe cand o pereche de pantofi de seara pot da impresia gresita. Pantofii influenteaza modul in care esti perceputa la munca, ei te pot ajuta sa lasi impresia unei femei ce are incredere in sine.


O mare parte din companii opteaza pentru o tinuta smart-casual la birou. In acest caz optiunile pentru femei sunt infinite, de la balerini si mocasini pana la ghete. Ia mereu in calcul faptul ca felul in care arati la birou spune ceva despre tine si iti va influenta si viata profesionala.


Iata cateva puncte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi pantofii pentru birou. Probabil cel mai important lucru este ca pantofii sa fie confortabili, petrecem mult timp la birou in fiecare zi, mult timp in picioare, asa ca este esential sa evitam eventuale neplaceri cauzate de pantofi. Urmatorul aspect este modul in care acestia se asorteaza cu garderoba, asa ca investeste intelept in mai multe perechi de pantofi care sa se asorteze tinutelor pe care le porti la birou. Nu uita sa investesti ceva timp si poate un buget mai mare pentru o perehe de patofi de calitate, pantofi care sa faca diferenta.

Culoarea potrivita pentru pantofii de seara
Pantofii pot aduce un plus de eleganta unei tinute de seara sau pot distruge aspectul unei rochii. Alegerea culorii potrivite pentru pantofii de seara este o decizie dificila pentru orice femeie ca...
Business casual: tinute pentru birou
Prima impresie contează, iar ținuta pe care o porți la birou, la o întâlnire de afaceri sau în ședințele cu colegii sau managerul, are un cuvânt de spus în modul în care vei fi luată în serios. Nu tre...