Viata in esenta este despre alegeri si de a trai cu ele dar bine :) Asadar si alegerea tinutelor potrivite este o provocare de fiecare data. Este o aventura  de fiecare data  si in fiecare dimineata :) Cu ce ne imbracam, cu ce ne incaltam?. Nu de putine ori ne pierdem in dressing printre zeci de haine si cutii de pantofi, cunoasteti senzatia, nu? Si, evident ca ajungem la aceeasi concluzie - tot nu avem suficienti pantofi  ca  sa ne cream o noua tinuta  Trebuie sa tinem pasul cu moda si trend-urile dar sa nu uitam ca sunt si piese vestimentare pe care le putem imbraca ani de-a randul si le putem adapta. Daca la capitolul haine lucrurile par putin mai simple, in ceea ce  priveste alegerea pantofilor lucrurile au stat si  stau putin altfel. Sunt anumite criterii care ne pot ghida pentru a alege cat mai corect.


Asa ca ne-am gandit sa iti prezentam un mic ghid in alegerea pantofilor  incat sa te ajute iar  decizia sa fie una ...usoara.

1. CALITATEA 

As putea spune ca este cea mai importanta  si ar fi bine sa fie  si primul aspect de care  sa tinem cont pentru a alege cele mai bune incaltari . Pentru a alege pantofii de piele naturala trebuie sa verificati mai intai materialul lor. O pereche de pantofi piele intoarsa sunt ideali pentru ca pielea este maleabila, comoda si relativ usor de intretinut.Un spray de piele intoarsa va ajuta foarte mult.

Sa nu uitam ca pielea naturala rezista cel mai bine in timp. Intr-o pereche de pantofi eleganti din piele naturala nu va patrunde apa si picioarele voastre se vor simti foarte bine.

2.CONFORTUL

Daca ai anumite probleme cu picioarele, cel mai tare te va interesa ca o pereche de incaltaminte sa iti asigure confortul de care ai nevoie. Pantofi stiletto sunt considerati a fi un model de pantofi foarte frumosi si care fac istorie .Pentru unele persoane pot parea usor incomozi. Daca alegeti o pereche de pantofi stilletto din piele  si alegeti numarul care sa vi se potriveasca, atunci nu veti intampina probleme. Tineti cont si de forma piciorului pe care o aveti. Trebuie avut in vedere ca nu orice model de pantofi se potriveste oricarei forme de picior.

3. ASPECTUL ESTETIC

Aspectul pantofilor nu este cel mai important criteriu in alegere lor dar de la o vreme chiar conteaza pentru ca vrem sa fim ..altfel. Dar, este primul criteriu care ne influenteaza alegerile. Daca ne dorim un model cat mai deosebit, putem opta pentru pantofi la comanda. Acestia vor arata asa cum ne dorim, cum i-am visat , ni se vor potrivi de minune si nici  nu riscam sa ne intalnim cu alta persoana care are acelasi pantof.

4. PRETUL

Un alt criteriu care ne influenteaza achizitia unei perechi pantofi de piele naturala este pretul si uneori chiar nu este  ultimul criteriu Alegand incaltari de calitate, pretul nu ne mai poate influenta foarte tare, calitatea este cea care primeaza. Bugetul este cel care dicteaza si tocmai de aceea  trebuie sa facem alegeri inteligente  si potrivite stilului nostru.

Sper ca v-am fost de ajutor.

Cu ce ne incaltam la prima intalnire!
Cu ce ma imbrac la prima intalnire? Cu ce ma incalt la prima intalnire? Imi  vajaie capul de atatea intrebari si fara prea multe raspunsuri.Noi, femeile facem greseli impardonabile cand vine vorb...
3 idei de ținute pentru un interviu de succes
Cum să ne îmbrăcăm la interviu? Aceasta este una dintre cele mai complicate întrebări la care trebuie să răspundem când ne pregătim de o nouă provocare profesională. Vrem să avem o prezență decentă,...