Cum să ne îmbrăcăm la interviu? Aceasta este una dintre cele mai complicate întrebări la care trebuie să răspundem când ne pregătim de o nouă provocare profesională. Vrem să avem o prezență decentă, office, dar în același timp să ieșim puțin în evidență (într-un mod pozitiv). Prima impresie contează foarte mult, iar dacă vei îmbrăca o ținută nepotrivită, cu siguranță vei resimți efectele negative ale deciziei, șansele de a fi angajat scăzând drastic.

Vei fi înclinată să mergi pe varianta sigură: haine office, business, cu nuanțe neutre și un croi cât mai serios. Cel mai important aspect e totuși calitatea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru că o calitate superioară va transmite mesajul potrivit, și anume calitatea angajatului.

Piesele trebuie să fie atent alese, iar materialele să cadă natural pe corp și să nu se șifoneze ușor (pentru că vrei să arați impecabil și după 2 ore).

Varianta nr. 1: fusta plisată + camașă + pantofi cu toc


O ținută cu fustă va exprima feminintate, eleganță și rafinament. Va demonstra că îți place să ai grijă de aspectul tău exterior și că interviul contează foarte mult pentru tine. O fusta midi în tonuri puternice este alegerea perfectă, putând fi completată cu o cămașă simplă, sau chiar cu o maletă (dacă vremea de afară e mai răcoroasă).

O pereche de sandale cu toc, chic și fermecătoare, cum sunt sandalele Ortensia, vor da o pată de culoare ținutei de vară.

Varianta nr. 2: rochie + helancă


Iți plac rochițele, iar afară este destul de răcoare? Potrivirea perfectă pentru combinarea rochiei cu o helancă. Această alegere feminină pentru un interviu este pur și simplu magnetică. Evită totuși rochițele mini, chiar dacă porți dres, în schimb poți opta pentru una pe corp cum este cea din imaginea de mai sus. Aceasta merge foarte bine cu o helancă de culoare neagră și o pereche de pantofi cu toc mediu și gros cum sunt acești pantofi Luisa Fiore, cu tocul de 9 cm, pe care îi vei putea asorta ușor la orice ținută de birou.

Varianta nr. 3: pantaloni + maletă + sacou

 

Și pantalonii sunt potriviți pentru un interviu, mai ales dacă combinăm o pereche de pantaloni negri simpli cu o maletă sau o cămașă albă, iar pe deasupra luăm un sacou alb sau tot negru ca și patalonii. Nu poți da greș cu această combinație simplă, vei arăta curat, dar și elegant în aceași timp. Piesa de rezistență sunt pantofii, iar noi îți recomandăm o pereche de pantofi din piele naturala eleganti, negri sau nude, care vor aduce un plus de eleganță oricărei ținute.

Ghid de alegere a pantofilor!
Si evident ca ajungem la aceeasi concluzie - tot nu avem suficienti pantofi ca sa ne cream un nou outfit. Trebuie sa tinem pasul cu moda si trend-urile dar sa nu uitam ca sunt si piese vestimenta...