DESPRE NOI

Pantofii Luisa Fiore inseamna calitate si design premium, fiind cea mai buna alegere atunci cand iti doresti ceva special conceput pentru tine.

Ei vin in completarea tinutelor cu o nota de eleganta, complimentand femeia ce ii incalta.

Povestea lor a inceput atunci cand Luisa, creatoarea brandului, nu-si gasea pantofi pentru propria nunta. Ca orice viitoare mireasa, exigenta, le gasea mereu defecte si lipsuri. Asa ca a inceput sa studieze in amanunt procesul tehnologic de creare a pantofilor, pentru a-si face perechea perfecta. Ulterior, ideea de a crea pantofi pentru prieteni si cunoscuti, iar mai apoi pentru clienti, a deschis drumul catre un mod de viata si astfel a luat nastere prima linie de pantofi Luisa Fiore.

Folosind tehnologie de ultima generatie si plecand de la design, experimentata noastra echipa ,cauta in permanenta solutiile optime pentru a crea o pereche de pantofi confortabila, pe care clientii nostri sa ii poata purta cu placere.

Luxury

Pentru cei mai exigenti clienti exista gama luxury, ce permite personalizarea pantofilor pentru fiecare in parte, acestia fiind unicat. Altfel spus, ei sunt creati de la zero in functie de preferintele si sugestiile clientului, respectand viziunea acestuia.

 Intrucat punem foarte mare pret pe calitatea si durabilitatea produselor noastre, investim constant in aparatura de ultima generatie pentru dotarea fabricii.

Selectia tuturor materialelor folosite este un proces elaborat pentru a oferi calitate la cele mai inalte standarde. Un aspect important pentru noi este satisfactia clientilor nostri pe termen lung.