GARANTIE

Produsele sunt comercializate in Romania prin www.luisafiore.ro de catre SC RALF BUSINESS CONCEPT SRL si beneficiaza de garantia oferita de catre acestia. 

RALF BUSINESS CONCEPT SRL ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la data livrarii produselor. Orice defecte descoperite in aceasta perioada vor fi remediate in cadrul garantiei, fara costuri pentru client. Ne puteti contacta pentru a reclama un defect de fabricatie la adresa orders@luisafiore.ro. 

Produsul achizitionat de la RALF BUSINESS CONCEPT SRL este un produs autentic (produsul prezinta elemente de identificare ale marcii legal inregistrate Luisa Fiore), nou si lipsit de orice defect. Durata medie de utilizare a incaltamintei este de 6 luni calendaristice, cu respectarea alternarii purtatului a minimum 3 perechi de incaltaminte. 

Trecerea timpului si utilizarea vor face orice produs sa arate semne de uzura, acestea nu reprezinta un defect de fabricatie si deci nu intra sub incidenta garantiei. 

Odata remarcat un defect de fabricatie vom incerca remedierea acestuia prin repararea produsului sau , daca este necesar, inlocuirea acestuia. In conditiile in care remedierea defectului nu este posibila vom returna clientilor suma achitata la achizitia produsului. Compania noastra depune toate eforturile sa asigure garantia in cel mult 15 zile calendaristice de la data la care am constatat defectul de fabicatie. 

Garantia devine nula in situatia in care se constata uzura produsului, decolorarea ca urmare a expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare, umiditate, ploaie etc.), faptul ca s-a intervenit asupra produsului pentru reparatii sau modificari de catre persoane neautorizate sau faptul ca nu s-au respectat instructiunile pentru intretinere, inclusiv spalarea produselor folosind masina de spalat.

Tinand cont ca produsele sunt confectionate manual din piele naturala nu putem considera defect de fabricatie particularitatile materialelor, cum ar fi nervuri sau mici diferente de culoare, nici micile imperfectiuni din procesul de fabricare.

Pieile care au fost ceruite si lustruite manual continua sa se “uzeze” in mod natural, aceste diferente de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat, aparut dupa purtare pentru a aduce individualitate produselor si deci nu reprezinta un defect de fabricatie.Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei:


- Este interzisa spalarea incaltamintei in masina de spalat!

- Va recomandam purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp (interval de 6 luni), pentru a mari perioada de utilizare. 

- Incaltamintea umeda se va usca doar la temperatura camerei. Folosirea incaltamintei in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile.

- Evitati aplicarea incaltamintei de socuri mecanice: rupere, agatare, lovire, zgariere, etc. 

- Evitati caldura excesiva care poate duce la reactivarea adezivilor si dezlipirea talpilor.

- Va recomandam sa folositi un incaltator pentru a evita avarierea pantofilor in zona calcaiului.

- Deoarece pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic in mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dumneavoastra), exista riscul migrarii culorii. Recomandam purtarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.