RETUR

Daca un produs achizitionat nu te multumeste, il poti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii. Tot ce trebuie sa faci este il expediezi la adresa Sf. Vineri 24 Complex Agroindustrial Unirea nr.2, Sect. 3, etj. 1  Birou 11. corp B, Bucuresti alaturi de bonul fiscal si iti vom returna suma achitata, mai putin taxele de expeditie si comisioanele bancare, folosind orice firma de curierat, nu POSTA ROMANA.
Produsul returnat trebuie insotit de o scrisoare semnata si datata de catre cumparator prin care se specifica modul in care se doreste restituirea sumei, adresa de e-mail la care se doreste expedierea voucherului, sau contul bancar si numele titularui acestui cont in care se doreste restituirea sumei.
Costul transportului de retur intra in sarcina cumparatorului.
Produsul trebuie sa fie in starea in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, rupturi sau alte deteriorari.
Restituirea sumei achitate se poate face prin voucher pentru a evita achitarea comisioanelor bancare, sau prin rambusarea sumei.
Daca alegi restituirea sumei prin voucher acesta va fi transmis prin email la adresa specificata de cumparator in termen de 5 zile calendaristice de la data la care produsul a fost returnat si au fost verificate conditiile de returnare.
Daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare si produsul returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine sau pe card, daca ai platit online. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice.
Produsele achitate cu voucher sau card-uri cadou nu pot fi returnate. In cazul in care au fost achitate partial cu unul din instrumentele specificate mai sus se va restitui diferenta achitata, mai putin taxele de expeditie si comisioanele bancare, iar voucher-ul/card-ul cadou va fi reactivat.
Optiunea de retur in termen de 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Cumparatorul are dreptul sa returneze un bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la:
ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a bunului
ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.
In cazul in care marimea pe care o aveti nu este potrivita, aveti posibilitatea

 - sa schimbati marimea gratuit, cu una mai mica sau mai mare, functie de caz.

 - sau sa schimbati produsul si sa platiti diferenta, daca este cazul.

 - sau puteti sa trimiteti incaltamintea LuisaFiore la adresa noastra: Sf. Vineri 24 Complex Agroindustrial Unirea nr.2, Sect. 3, etj. 1  Birou 11. corp B